Y2 Anläggning AB   
  Trädgårdsgatan 8
  172 38 Sundbyberg
  Telefon: 08 - 734 00 60
  Fax: 08 - 734 00 61
Lediga jobb

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kvalificerad personal.
Om du är nyfiken på vad vi kan erbjuda, hör av dig till oss enligt nedan.
 

Nu söker vi en Platschef/arbetsledare
Y2 Anläggning har varit verksam inom stockholmsområdet sedan 2001 med inriktning på gator, parker, VA och finplanering. Y2 är ett företag med Vi-känsla, kort beslutsgång och högt i tak.

Vi söker efter en erfaren platschef som har minst 3 års erfarenhet av positionen som arbetsledare/platschef. Som person ser vi att du är driven, positiv, entusiastisk och noggrann.
Du är en bra ledare som arbetar strukturerat, tror på dina medarbetares förmåga, gillar att jobba resultatinriktat och är en god problemlösare.


Som platschef måste du kunna planera långsiktigt, driva projekten efter tidplan och budget.
I arbetsuppgifterna ingår från startmöte till slutbesiktning, ansvar för administration, ekonomi, inköp, personal och kundkontakter.


Y2 är i dagsläget 15 personer och planerar att växa successivt de kommande åren. Verksamheten inom Y2 Anläggning planeras och styrs, både strategiskt och operativt, utifrån valspråket - företaget är dess personal. Detta innebär att stor vikt läggs vid den egna personalens utveckling och meritering i sin yrkesroll.

Y2 är ett stabilt företag med bra rykte och idérikedom. Det skall vara roligt att gå till arbetet. Man skall känna sig inspirerad att komma till arbetet.

Är du den platschef vi söker? skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson: Rolf Melander
E-mail: rolf@y2.se
Telefon: 08-734 00 60
Fax: 08-734 00 61